Leiding

Ook dit jaar staat er weer een levendige en enthousiaste leidingsploeg klaar om de leden een fantastisch chirojaar te bezorgen! Onze 13-koppige leidingsploeg maakt maar een klein deeltje uit van de ruim 14 700 leidsters over heel Vlaanderen. We zijn allemaal ooit gebeten door de chiro-microbe en krijgen die waarschijnlijk nooit meer uit ons lijf. Hoewel de meesten van ons nog op school zitten of de eerste stappen gezet hebben richting het werkveld, blijven we tijd vinden om ons belangeloos in te zetten in de chiro.

De meesten zien ons enkel op zondag tussen 14u en 17u, maar daarnaast staat er ook achter de schermen heel wat op ons programma.  Zo hebben we een wekelijkse vergadering op vrijdagavond, nemen we deel aan heel wat gewestactiviteiten (zoals Christus Koning, Keti-Aspi gewestweekend, ...) en hebben we ook heel wat voorbereidingswerk voor de zondagactiviteit en het bivak.

Dit doen wij allemaal met veel plezier, want de leden op zondag naar huis zien gaan met een glimlach tot achter de oren, dat willen we voor geen geld van de wereld meer missen!