Nieuwsbrief februari 2021

Hallo allemaal!

Ondertussen is het tweede Chirosemester terug van start gegaan en daar hoort natuurlijk een nieuwe nieuwsbrief bij!

Nieuwe maatregelen

Een deel van ons is alvast goed gestart in het tweede semester, maar niet getreurd want we kregen groen licht om ook de activiteiten voor +12-jarigen terug op te starten. De nieuwe maatregelen, die voor ons gelden vanaf zondag 7 februari, houden in dat buitenactiviteiten voor de drie oudste afdelingen (Tippers, Tiptiens & Aspi’s) opnieuw kunnen doorgaan. Ook zullen alle leden één hobby moeten uitkiezen.

Tijdens de Chironamiddag zullen alle afdelingen verdeeld worden in bubbels van 10 personen. Dit vergt wat organisatiewerk, daarom zal er per afdeling gevraagd worden wie er naar de Chiro zal komen. Zo kunnen wij zeker en vast rekening houden met deze bubbels.

Fruitverkoop 2021

De huidige maatregelen laten het ons nog niet toe om een traditionele deur-aan-deur fruitverkoop te houden. Daarom organiseren wij op zaterdag 13 en 27 februari een afhaalmoment om deze lekkere appels en appelsienen op te halen! De appels en appelsienen zijn verkrijgbaar per kilo en kosten €2,50/kg.

Er zijn wat aanpassingen doorgevoerd omtrent de afhaaluren en -plaats. Omdat wij de fruitverkoop enkel mogen organiseren onder toezicht en via een afhaalpunt van de gemeente, zal u uw bestelling enkel kunnen afhalen tussen 9u en 11u. Het afhaalmoment van 15u tot 17u30 valt dus weg! Ook zal de verkoop niet doorgaan aan ons heem, maar aan de sporthal van Wielsbeke (Hernieuwenstraat 14).

Bestellen kan natuurlijk ook nog altijd via het invulblad (zie bijlage). Dit blad kan u indienen bij leidster Tinka (Rijksweg 342, Wielsbeke), bij leidster Louise (Eekhoutstraat 21, Ooigem) of u kan het invulblad terug doorsturen via mail.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Vriendjesdag Carnaval

Op zondag 14 februari is het niet enkel Valentijn, maar ook Carnaval! Trek daarom je leukste, coolste, gekste verkleedkleren aan naar de Chiro.

!!! Dit jaar hebben we besloten om geen extra vriendjes uit te nodigen omwille van de bubbels.

Vele groetjes

De leiding