Nieuwsbrief maart 2019

Dag liefste chirovrienden

De maand maart is alweer begonnen en daar hoort natuurlijk een nieuwsbrief bij, want er staat terug heel wat op de planning!

 • Dit weekend was het onze fruitjesverkoop te Wielsbeke, dit was een groot succes! Niet getreurd als je nog geen fruit hebt gekocht want nu zaterdag 10 maart gaan we rond in de straten van Ooigem. Dit kunnen we ook in Ooigem niet alleen dus daarom vragen we aan de tippers, tiptiens en aspi's om terug massaal te komen helpen. Jullie deden dit in Wielsbeke heel goed! Waarvoor nogmaals dank.

  De opbrengst gebruiken we om er in juli ook dit jaar een fantastisch kamp van te maken in Mol.
   
 • Zondag kregen de leden al een uitnodiging mee voor ons eetfestijn, dat dit jaar doorgaat op zondag 31 maart in het OC Leieland te Ooigem. Hou deze datum dus zeker vrij in jullie agenda! Zoals gewoonlijk is er keuze tussen stoofvlees (€14), vegetarische loempia (€12) of frikandellen (€10). Dit aangevuld met heerlijke frietjes en verse groentjes à volonté + een gratis consumptie naar keuze. Achteraf is er ook taart en koffie.

  OPGELET! Op het inschrijvingsformulier dat uw kind vorige zondag meegekregen heeft staan de verkeerde prijzen, hiervoor onze excuses. De prijzen hier in de mail en op het facebookevenement zijn de juiste. Controleer dit dus zeker!
  Indien uw kind zondag niet in de chiro was, dan zult u het inschrijvingsstrookje binnenkort in uw brievenbus vinden.

  Meer info: https://www.facebook.com/events/2090820857678347/?active_tab=about

  Mogen wij vragen om het inschrijvingsstrookje + het geld ten laatste op zondag 17 maart mee te brengen naar de chiro of in de brievenbus te steken bij leidster Jolien (Wielsbeeksestraat 66, Ooigem) of bij leidster Tinka (Rijksweg 342, Wielsbeke). Je bent pas ingeschreven als je betaald hebt!
   
 • Op vrijdag 12 april organiseren onze aspi's, samen met de leiding, een fuif. Dit jaar wordt het de vierde editie van Aspiñata. Heb je zin in een fantastisch feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar bij de aspi's en leiding. Hou de datum dus alvast vrij in jullie agenda!
  Meer info: https://www.facebook.com/events/562033034279565/

Tot zondag!

De leiding