Nieuwsbrief november 2020

Dag chirovrienden

Met de leiding hebben we besloten om de komende tijd geen Chiroactiviteiten te laten doorgaan. Natuurlijk laten we die zondagen niet zomaar voorbij gaan, hou dus zeker en vast onze facebookpagina in de gaten voor allerlei opdrachtjes die je samen met je mama, papa broer, zus… kunt uitvoeren. In deze bizarre tijd houden we jullie nog steeds graag op de hoogte van het maandelijks Chironieuws, want hier is de nieuwsbrief van november!

Halloween

Heb jij ook zin om die Halloweenkleren aan te trekken en samen met ons te griezelen? Goed nieuws, want op zondag 8 november voorzien wij een online Halloween spel! Concrete info volgt in de loop van deze week, maar we kunnen alvast zeggen dat we op jullie hulp rekenen om de heks te verslaan. ;)

Ontmasker the masked Kris-Krasser

Zondag is Chirodag en dit willen we natuurlijk niet zomaar laten passeren. Daarom hebben we een concept uitgewerkt, namelijk ‘ontmasker the masked Kris-Krasser’. Wekelijks zullen we opdrachtjes op onze facebookpagina plaatsen. De bedoeling is dat jullie deze opdrachtjes zo goed mogelijk uit voeren zodat jullie tips verdienen om te achterhalen wie de masked Kris-Krasser is. Als bewijs voor jullie voltooide opdrachtjes kunnen jullie je foto’s en filmpjes doorsturen naar onze facebook- en/of instagrampagina of naar chirokriskraswielsbeke@hotmail.com.

Voor de rest willen we nog even vermelden hoe belangrijk het is om de maatregelen goed op te volgen. Alleen zo kunnen we opnieuw samen spelen en genieten van elkaars gezelschap!

Indien jullie vragen of onzekerheden hebben, mogen jullie ons altijd contacteren via mail of Facebook.

Hou jullie goed en hopelijk zien we elkaar snel!

Warme groetjes,

Tinka, Sarah, Andrea, Lore, Kirsten, Emma, Jente, Kaat, Louise, Marthe, Gaëlle & Florence