Nieuwsbrief oktober 2018

Hallo iedereen!

 

Hier zijn we dan met de allereerste nieuwsbrief van het nieuwe chirojaar. Voor degene die nog maar net nieuw zijn in de chiro: elke maand krijgen jullie een nieuwsbrief in jullie mailbox. Daarin vind je alle informatie over onze activiteiten, evenementen, wanneer er geen chiro is en alle andere belangrijke weetjes. Op die manier blijven jullie van alles op de hoogte! Je kan de nieuwsbrief ook altijd lezen op onze website: www.chirokriskraswielsbeke.be 

 

- Op zondag 14 oktober is het onze jaarlijkse pasdag. Na de chiro (vanaf 17u) krijgen jullie de kans om een uniform te passen en te bestellen. Ook dit jaar kan je kiezen of je cash betaalt (graag gepast geld meenemen) of het bedrag overschrijft. Opgelet: pas wanneer het geld overgeschreven is, zullen wij het uniform bestellen! Gelieve de overschrijving na de pasdag dan ook zo snel mogelijk in orde te brengen. Na het bestellen duurt het nog enkele weken alvorens wij het uniform ontvangen, afhankelijk van de levertermijn van De Banier. Een Tshirt en een trui van Chiro Kris-Kras kan je wel onmiddellijk meenemen naar huis, aangezien we deze voldoende in voorraad hebben. 

 

Hieronder vind je een overzicht van wat je allemaal kan aankopen. 

 

Wat?

Prijs kind

Prijs volwassene

Rok

€32

€36

Short

€32

€36

Tshirt Kris-Kras

€12,5

€12,5

Tshirt Chiro

€20

€22

Hemd

€32

€36

Topje

€15

€18

Trui Kris-Kras

€20

€23

Trui met rits en kap

€42

€46

Trui zonder rits en kap

€30

€33

Pet Kris-Kras

€5

€5

Zonnebril Kris-Kras

€3

€3

 

 

Een ruimer assortiment kan je vinden in de winkels van de Banier (o.a  in Gent en Roeselare).

 

We willen extra benadrukken dat enkel een rok/short en tshirt verplicht zijn!

 

Vanaf dit jaar hebben we ook een nieuw systeem omtrent tweedehandsuniformen. Wie thuis nog een uniform liggen heeft dat zij niet meer draagt kan dit bij ons binnen brengen. Aan elk kledingstuk hang je jouw naam en het gewenste bedrag dat je ervoor zou willen krijgen. Dit ten laatste tegen 14 oktober om 14u. Op de pasdag zullen wij deze uniformen te koop aanbieden. Indien je uniform niet verkocht raakte, geven we dit terug mee. Als het wel verkocht is, zorgen we dat het geld bij jullie terecht komt.

 

- Bij een nieuw chirojaar hoort ook het jaarlijkse inschrijvingsgeld (15€). Vergeet dit zeker niet mee te brengen naar de chiro, aangezien dit belangrijk is voor de verzekering! Daarnaast moet ook ieder lid het inschrijvingsstrookje indienen. Op die manier kunnen we alle gegevens aanvullen en controleren! We willen jullie ook graag laten weten dat het mogelijk is een terugbetaling van het inschrijvingsgeld aan te vragen bij de mutualiteit. Hiervoor moet een deelnameattest ingevuld en ingediend worden. Dit formulier zit als bijlage bij deze mail. Je kan het op zondag afgeven aan één van de leidsters.

 

- Op zondag 21 oktober is het onze jaarlijkse dianamiddag. Op die dag blikken we terug op 10 dagen leute en plezier. We bekijken foto’s van het afgelopen chirokamp in Meeuwen-Gruitrode en daarnaast doet iedere afdeling een leuk dansje. Zoals gewoonlijk is er voor de leden nog een generale repetitie, zodat zij hun optreden nog een laatste keer kunnen oefenen. De repetitie gaat door van 11u tot 12u in OC Leieland. In de namiddag zijn ouders, grootouders, vrienden… welkom vanaf 14u. Natuurlijk kan je ook genieten van een drankje en een lekker stukje taart. 

 

- Ook dit jaar staan weer heel wat activiteiten op het programma, de kalender van het komende chirojaar vind je als bijlage bij deze mail. Haal er dus alvast je agenda bij!

 

-Vergeet ons zeker ook niet te volgen op

Facebook:                     https://www.facebook.com/kriskras.chiro/ 

Instagram:                    chiro_kriskras

Wielsbeke Leeft App: Chiro Kris-Kras  

 

Tot zondag!

De leiding