Nieuwsbrief oktober 2020

Hallo allemaal!

We zijn met z'n allen alvast goed gestart in een nieuw, spetterend Chirojaar! Bij zo een spetterend Chirojaar horen natuurlijk tal van activiteiten en evenementen. Met deze maandelijkse nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van deze activiteiten en evenementen en langs deze weg delen wij ook mee wanneer er geen Chiro is.

  • Pasdag

Bij de start van een nieuw Chirojaar hoort voor velen ook een nieuw Chiro-uniform. Daarom organiseren wij op zondag 11 oktober onze jaarlijkse pasdag. Dit zal wat anders verlopen dan andere jaren zodat het allemaal coronaproof georganiseerd kan worden.

Voor de oudste bubbel (Tiptiens & Aspi’s) voorzien wij een pasmoment voor de start van de Chironamiddag. Dit van 13u-13u50. Na de Chironamiddag zullen de jongste bubbels (Speelclub, Kwiks & Tippers) een uniform kunnen passen en bestellen. Wie een dochter heeft in twee verschillende bubbels mag uiteraard op één moment komen.

U zal met Payconiq of cash kunnen betalen. Indien u cash betaalt, gelieve zoveel mogelijk gepast te betalen. In bijlage vinden jullie een overzicht van de prijzen. Na het bestellen duurt het nog enkele weken alvorens wij het uniform ontvangen, afhankelijk van de levertermijn van De Banier. Een T-shirt en een trui van Chiro Kris-Kras zal u wel onmiddellijk kunnen meenemen aangezien wij deze voldoende op voorraad hebben. 

We willen graag benadrukken dat enkel T-shirt en rok/short verplicht zijn. De afdelingskousen kunnen jullie vinden in verschillende sportwinkels zoals Sport-Idee in Ooigem.

Omtrent de verkoop van tweedehandsuniformen, kan u uw oud uniform aan ons geven. Aan elk kledingstuk hangt u uw naam en het bedrag dat u ervoor zou willen krijgen. Indien u een tweedehandsuniform wenst te verkopen, kan u ons contacteren wanneer u het uniform aan ons kan bezorgen. Tijdens de pasdag zullen wij deze uniformen te koop aanbieden. Indien uw uniform niet verkocht raakt, geven wij deze terug mee. Indien het wel verkocht is, zorgen we ervoor dat het geld bij jullie terecht komt.

  • Dianamiddag

We moeten helaas meedelen dat de dianamiddag van 2020 niet zal doorgaan. Omwille van de beperkte capaciteit in OC Leieland zouden we maar heel weinig van jullie kunnen ontvangen. Jullie zullen ongetwijfeld kunnen nagenieten of voor het eerst kunnen genieten van het kamp in Beverlo. We zullen de foto’s met jullie delen via een link die we via mail zullen versturen. Als alternatief zullen we tijdens de Chironamiddag de foto’s projecteren voor onze leden. Zo kunnen jullie al verlangen naar het Chirokamp 2021 in…Brasschaat!!!

  • Dag van de Jeugdbeweging

Verlangen jullie ook al om je Chiro-uniform met trots aan te doen naar school? Goed nieuws, want het is bijna zover! Op vrijdag 23 oktober is er opnieuw een editie van Dag van de Jeugdbeweging.